У принципі, відповідь у самій назві – самостійне замішування інгредієнтів. Це досить захоплюючий процес, щось схоже на те, як ми в дитинстві замішували якусь нісенітницю, щоб виходила якась основна нісенітниця, але для нас це було круто! Емоції ті ж, захоплення від прооцесу, особливо якщо рідина вийшла дуже смачною! Але завжди потрібно пам'ятати про дозування, співвідношення та безпеку. Якщо дотримуватися правил – у вас все вийде!
Їх лише 4, це стандартний набір для будь-якої рідини.
1. Пропіленгліколь (PG) – в'язка основа, необхідна для яскравості смакових відчуттів. Чим більше PG в жижи, тим більш насиченим відчувається ароматизатор.
2. Гліцерин (VG) – так само як і PG є основою, але ще більш в'язкою та з солодкуватим присмаком. Впливає на пароутворення. Чим більше VG, тим більше пари робитиме електронка.
3. Ароматизатор – відповідає за смак та аромат рідини. Може імітувати будь-який фрукт, ягоду, десерт чи напій. Ви можете поєднувати ароматизатори між собою, створюючи цікаві композиції.
4. Сольовий нікотин – необхідний для міцності та насичення організму. Пам'ятайте, що чим міцніша рідина, тим менша пари і слабший буде смак.
5. Також для самозамісу знадобляться рукавички, шприци для точного визначення та тара.
Для того, щоб визначити скільки і в яких пропорціях вам потрібно влити ваші інгредієнти, скористайтесь онлайн-калькулятором або почитайте готові рецепти приготування в інтернеті. Кожну речовину поступово вливайте в тару, але не більше, ніж зазначено у рецепті. Тільки якщо ви впевнені у своїх пропорціях, можна експериментувати. Після всього потрібно добре перемішувати рідину протягом декількох хвилин, щоб всі компоненти об'єдналися. І ось шляхом нехитрих дій ми отримаємо найсмачнішу рідину на сольовому нікотині.
Ми радимо настоювати жижу більше одного тижня, краще два, щоб усі компоненти змогли розкритися якнайкраще. А якщо змішуєте тютюнову жижу, то навіть краще залишити її на три тижні. Зберігайте рідину у темному прохолодному місці подалі від дітей та домашніх тварин.